sze
11

 Ez a cikk azzal fog foglalkozni, hogy hány féle helyen lehet anyajegy eltávolítást csináltatni, és ezek a különböző anyajegy eltávolítások ára milyen mértékű lehet.
 

Amikor elszánjuk magunkat arra, hogy eltávolíttatjuk a rossz helyen lévő vagy zavara vagy nagy anyajegyünket, akkor az első lépés amit megteszünk, hogy elkezdünk kutakodni az után milyen módok  vannak arra, hogy az anyajegyünket eltüntessük.

Az első gondolat talán a sebészet lehet de igazából senkinek nem ajánlanám, hogy anyajegy eltüntetésének ügyében a sebészethez forduljon, mert ott vágják a bőrt és varrják, aminek nyoma maradhat valamint az anyajegy eltüntetésének ára bár ingyenes mert a tb fizeti de a végeredménnyel nem túl sokan elégedettek a hegek miatt.

A második opció ha el szeretnénk tüntetni az anyajegyet és fontos a módszer ára, hogy egy bőrgyógyászatra megyünk tanácsot kérni,  itt is a tb fizeti a kezelést és már talán kicsit humánusabb módon tüntetik el az anyajegyet a bőrünkről az ingyenes ára ellenére. 
 

Ha viszont igazán profikra szeretnénk bízni az anyajegy eltüntetésére és még mindig fontos az ára, akkor a neten lehet találni számtalan magánklinikát ahol körülbelül 5000-10000 forintért el lehet tüntetni az anyajegyeket a bőrükről. Az anyajegy eltüntetésének ára lehet hogy sok esetben kicsit soknak tűnik, azonban ha az anyajegy  fejlődése rossz irányba fordul akkor az a pénz már nem is tűnhet olyan soknak. Ahol ti eltüntettétek az anyajegyeteket ott mennyi volt az ára?

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr353219228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása