már
4

 Bár nem illik a nők korát firtatni, de nem kell titkolnia és igazán büszke lehet rá Bódi Sylvi hogy a harmadik X-ben is gyönyörű. Szépsége nem fakul az évekkel, sőt csak érik, és egyre jobban elvarázsolja a férfi szíveket természetes szépségével. 

Bódi Sylvi 1981-ben Bódi Szilvia néven jött kis hazánkban e világra, és így megmutathatta az egész világnak hogy Bódi Sylvi a magyar lány igazi példája a magyar szépségnek.

1996-ban Bódi Sylvi csupán 15 évesen lett a Magyar tini szépségkirálynő.  A férfiak zömét azonban mi tagadás - Bódi Sylvi Playboy-sorozat varázsolta el. 2002-ben Bódi Sylvi lett az év playmetje mely nem meglepetés hisz természetessége kisugárzása mindenki fantáziáját megragadta.

A ma is irigylésre méltó szépség titka az egészséges életmód és elhivatottság. Tudatosan táplálkozik, odafigyelve a teste igényeire és így próbálja meglehetősen sok sikerrel megóvni fiatalsága szépségét és kitolni az öregedés természetes folyamatának idejét, Bódi Sylvi minden harmincas nő példaképe lehet.

De Bódi Sylvi nem az a lány, aki csak a testéből akarna élni, sőt nem tartja magát akt-modellnek attól függetlenül, hogy számos alkalommal jelent meg a férfimagazinok külső és belső oldalain egyaránt.

Bódi Sylvi modell, üzletasszony, talpra esett és okos nő, tudja hogyan bánjon a pénzzel, hogy bánjon az emberekkel, hogy tanítsa meg a mai lányokat arra amit ő Bódi Sylvi már megélt-átélt és megtanult kezelni.

Bódi Sylvi számára létfontosságú az adrenalin, imádja az extrém sportokat, és vallja, hogy a boldogság tartja fiatalon és szépen a nőt. Az állandóság ugyanakkor megbízható partnernek bizonyul, mindig ugyanazzal a sminkessel és fotóssal szeret dolgozni.  

Modellügynökségét rögtön az érettségi után megnyitotta és azóta is vezeti. Modellképzőjében a lányok megtanulhatják és átélhetik, hogy milyen is a Bódi Sylvi-féle életérzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr634288588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása