okt
4

 Ma már nagyon elterjedtek a különböző köröm minták, amikkel főként műkörmöket díszítenek, de saját körmeinket is ékesíthetjük vele.

Előfordulhat persze, hogy nincs saját ötletünk, de ilyenkor se csüggedjünk. Ha felkeresünk egy műköröm építőt, egészen biztos, hogy tud mutatni pár köröm minta képet, de ha csak ezért nincs kedvünk kimozdulni, akkor nincs más hátra, minthogy mélyebbre ássunk az internet világában.

Rengeteg képet lehet találni köröm mintákról, amik általában a legextrémebb igényeket is kielégítik. Kereshetünk színek, konkrét minták,alkalmak, évszakok, vagy akár ünnepek szerint is, biztos hogy találunk olyan képet, ami számunkra megfelelő lesz.

Többen vannak, akik saját köröm mintákat találnak ki, és ezekről töltenek fel képeket különböző honlapokra, blogokra, ezzel megkönnyítve az otthon alkotni vágyók dolgát. Persze, ahogy minden máshoz, ehhez is sok gyakorlásra van szükség. (Akármilyen szép képet is látunk egy műkörömre való mintáról, ne próbáljunk bármiféle előismeret nélkül műkörmöt alkotni magunknak, mert megeshet, hogy többet ártunk vele, mint használunk.)

Tény és való, hogy a képek keresése során bonyolultabb mintákkal inkább műkörmökön találkozunk, de a saját körmünket nem is feltétlenül kell túldíszíteni szerény véleményem szerint.

Ha se a körmös, se az internet  nem jön be a megfelelő köröm minta kép megtalálásához (bár ebben erősen kételkedem), még mindig kereshetünk a témával foglalkozó magazinokat, katalógusokat az újságárusok polcain, bár valamilyen szintű átfedés biztosan lesz az itt-ott talált képek között.

Mint a ruháknak, frizurának, a köröm mintáknak is megvannak az aktuális trendjei, szóval ha divatosak akarunk lenni, abban az esetben is megvan a lehetőségünk a megfelelő képek megtalálására.

Hajrá lányok! ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr233278847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása