okt
4

 Mi nők szeretjük a feltűnést, és tudjuk azt is, hogy a lényeg a részletekben rejlik, ezért odafigyelünk a körmeinkre is. Ma már nagyon elterjedtek a különböző köröm minták, amikkel főként műkörmöket díszítenek, de saját körmeinket is ékesíthetjük vele.

Ha esetleg nem lenne köröm minta ötletünk, az interneten rengeteg ezzel foglalkozó oldalt találhatunk, ami telis-tele van képekkel.
Kereshetünk akár színek, évszakok, ünnepek stb. alapján is, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Persze saját köröm mintákat is kitalálhatunk, ha nem kezdő manikűrössel, vagy műköröm építővel van dolgod, biztosan meg tudja majd csinálni neked.
Műköröm építőként pedig lehetőség van többféle köröm minta-készítő versenyen való részvételre is.

Ha nem szeretnél körmöst felkeresni, vagy épp az a plusz kiadás épp nem fér bele, akkor természetesen otthon is alkothatsz magadnak remek köröm mintákat. A legegyszerűbb köröm mintákat (főleg nonfiguratív vonalakat, esetleg kis virágokat) egyszerűen körömlakkal ráfestjük a körmünkre.Egy másik otthoni módszer pl. a körömnyomda technika, ahol a köröm mintádat akár naponta változtathatod, és tényleg nem egy bonyolult művelet megcsinálni. Na meg jó érzés is, hogy magadnak alkottál valami olyan köröm mintát, ami annyira jól néz ki, mintha egy körmös stúdióból léptél volna ki. Ha pedig elrontottad, akkor egyszerűen körömlakklemosóval eltávolítható, ugyanúgy, mint az egyszerű lakk.J

Vásárolhatunk köröm minta sablonokat is, ezekkel kicsit nehezebb dolgozni, ha nem vagyunk gyakorlottak, de persze semmi sem lehetetlen, gyakorlás teszi a mestert, és még sorolhatnám.

A bonyolultabb köröm minták természetesen sokkal jellemzőbbek azoknál a nőknél, akiknek műkörmük van, mint azoknál a nőknél, akik a saját körmükre akarnak alkotni valamit.

De tényleg nem kell rögtön körmöshöz rohanni, ha valami egyedi köröm mintát akar az ember, elég csak egy kicsit szabadjára engedni a fantáziát, szóval hajrá! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr883278853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása