okt
4

 Evezzünk most más vizekre, és beszéljünk kicsit a műkörmökről.

Vannak, akik úgy tartják, hogy a műköröm sosem megy ki a divatból. Szerintem ez egy kicsit olyan időszakosan változó dolog. Valamikor nagyon felkapott dolog a műköröm, máskor meg kicsit alábbhagy a lelkesedés.

Ma már rengeteg módszerrel készítenek műkörmöket, pl. zselével, vagy akár porcelán segítségével is.
A műköröm készítés elsajátítása sem egy eget rengető feladat, néhány hónapos tanfolyam, majd egy vizsga után már meg is kaphatjuk az oklevelünket, amivel műköröm építővé válunk. Ezt követően persze még elvégezhetünk mindenféle továbbképzést is, és ha nagyon ambiciózusak vagyunk, részt vehetünk különböző műköröm építő versenyeken, sőt már körömolimpián is!

Ha a személyes véleményemre vagytok kíváncsiak a műkörmökkel kapcsolatban, meg kell, hogy mondjam, hogy bizonyos határokig nekem kifejezetten tetszenek, sőt a közeljövőben jómagam is szeretnék, csak eddig a zongorázás miatt nem volt rá lehetőségem.

Szerintem tényleg tud a műköröm nagyon szép és ízléses lenni, főleg a problémás körműeknek (mint pl. én is), akiknek állandóan letörik, bereped a körmük, sőt a „körömrágósaknak” is ajánlani szokták.

Itt is van persze ellentábor, akiknek valamilyen szinten igazuk is van, de ezt általában a ’valamit valamiért’ elv alapján a nők többsége elengedi a füle mellett.
Tudni kell ugyanis, hogy a műköröm elkészítése előtt, reszelik a köröm felszínét, amivel mikrosérüléseket okozhatnak, valamint a műköröm tartós viselése elgyengítheti a körmöt. E okból kifolyólag néhány havonta ajánlatos megválni a műkörömtől és pihentetni a körmünket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr193278810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása