okt
11

 Sokaknak okoz problémát a túlzottan dús szemöldök.  Megoldás ugyan a csipesszel történő korrekció, de fájdalmas és nem állandó. Új jelenség az úgynevezett szemöldöktetoválás. Manapság már nem divat, hogy az összes szőrszálat kihúzkodják és egyetlen rajzolt csíkkal kipótolják;  azért szemöldök nélkül elég furcsán festenénk, de valljuk be, a szélességgel nem, kizárólag hosszúsággal rendelkező szemöldök nem túl vonzó. A szemöldöktetoválás egy lehetséges megoldás.

Hogy kiknek ajánljuk? Akik elégedetlenek a szemöldökük színével, alakjával, elhelyezkedésével (pl. az orrtól túl távol elkezdődő szemöldök szélesebb orr látszatát kelti), és azoknak akiknek sérült szemöldökük.  A szemöldöktetoválás  a természetidegen „csíkozós módszerrel” ellentétben gyakorlatilag nem okoz olyan szembetűnő változást (mintha egyik napról a másikra eltűnne a szemöldökünk), a kozmetikusok igyekeznek a meglevő szemöldök színét, előnyeit ívét kiemelni. A kozmetikus a szemöldöktetoválás színének megválasztásánál a szem-, a haj-, és a bőrszínnel egyszerre kombinál, ezek mindegyikéhez nagyon fontos passzolnia szemöldökszínünknek.

A cikk elején említettem a hagyományos módszer hibái közt a fájdalmat is, természetesen, a szemöldöktetoválás is fájdalommal jár, azonban, jobb szalonokban már egész profi érzéstelenítő módszereket alkalmaznak. Mindezért természetesen szép összeget ki kell fizetni, de megéri, ha az ember nem szereti 2-3 naponta tépkedni a szemöldökét, és a tetoválás ideje alatt sem szeretne fájdalmat. a szemöldöktetoválás tartósság körülbelül 2-3 év, azonban, ha addig megunja az illető, létezne módszerek melyek elősegítik a lekopást.  A módszernek köszönhetően tehát több évig elfelejthetjük a szemöldökcsipesz és a tükör előtti bíbelődéseket a megfelelő forma eléréséért, ugyanakkor a szemöldöktetoválás a természetesség látszatát sem veszi el arcunktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr663295290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása