jan
22

Manikűr - kell ez nekem?

Címkék: manikűr | Szerző: joejudge | 8:10 pm

Nekem nem tetszenek ezek a nagyon manikűrözött lányok, némelyiknek akkora a körme, hogy el sem tudom képzelni, hogyan tudnak vele egyáltalán létezni. A manikűr szerintem egy fontos dolog, de, mint mást dolgokat sem, ezt sem szabad túlzásba vinni. Az ápolás átmehet a manikűr esetében valami kártékony dologgá. Aki minden héten manikűröztet, és manikűrössel műkörmöt tetet fel magának, biztosan megérzi majd a manikűr ártó hatásait. Azért mondom ezt, mert a manikűr része a műköröm is, ha a manikűr szót meghallom, én biztosan egy hosszú, hegyes körömmel rendelkező cicára gondolok, aki még a telefonját sem képes a manikűrözött kezeivel megfogni.

Manikűröztetnek már a férfiak is mellesleg, bár műkörmöket még nem láttam egyikükön sem soha, de nem is kívánom magamnak a manikűrözött férfikéz látványát. Manikűrös már rengeteg van, gyorstalpalón el lehet végezni a manikűrös tanfolyamot, hamar manikűrösök lehetünk, nemtől, kortól függetlenül. Szép szakma ez, és mindenki előtt nyitott, akinek van egy kis kézügyessége. Az az érdekes – manikűrt érintő- kérdésem van, hogy belegondolt-e már valaki abba, hogy miért nincs nagy körmük a manikűrösöknek? Mármint azoknak akik magát a manikűrt megcsinálják? Hát talán azért, mert ők, mint a manikűt, és a műkörmöt ismerő emberek belátták, hogy azokkal a manikűrözött, és műkörömmel ellátott kezekkel, amiket ők készítenek, nem lehet dolgozni. Ez persze nem jut eszébe azoknak akik manikűröztetnek. Nem leszek a manikűr nemzetközi nagykövete, de a manikűrt, mint szakmát kénytelen vagyok elismerni.


A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr923718582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stiletto Nails (törölt) 2012.05.12. 15:39:36

szia!

Szerintem a manikűrösök zömének, hosszú körme van.(tapasztalat) Igen, valóban létezik extra hosszú, de egy hosszabb méretet is meg lehet szokni. A műkörmösök zöme, és akik viselik, valószínű nem tart sem bejárónőt, sem konyha asszonyt. Szóval ez is csak szokás kérdése, és nem előítéleteké. :)
süti beállítások módosítása