már
4

csak a DIVAT

Címkék: divat | Szerző: joejudge | 6:15 pm

 „A divat azok utánzása, akik különbözni akarnak azoktól, akik semmiben sem különböznek egymástól” – mondta Karl Lagerfeld a divat egyik legnevesebb képviselője, aki nem nagyon adva a divatra folyamatosan cofba kötött hajat és napszemüveget visel.

De mit is jelent pontosan a divat? Mások utánzása lenne csak egyszerűen?

Divatosan öltözködni minden nő szeret, és a legújabb divat trendeket követni. Ám nem olcsó mulatság minden negyedévben átrendezni a ruhatárunkat, hogy a legújabb divatot követhessük. Ám aki ehez még is ragaszkodik elég mélyen a pénztárcájába kell nyúlni, hiszen használt ruha üzletekben, a legújabb divatos ruhákat képtelenség beszerezni, viszont az egy vagy két évvel ezelőtti divatos ruhákat megvehetjük ott is.

De miért is olyan fontos hogy kövessük a divatot? Mert a környezetünk ezt sugalja, hogy a külsőség a lényeg. Ha éppen a sovány a divat, fogyjunk le. Ha következő évben a teltebb formák divatosak, hát legyünk olyanok. Ez épp úgy igaz a ruhákra és a kiegészítőkre is. Legyen divatos nadrágod, divatos cipőd, divatos felsőd, és persze divatos kiegészítők: fülbevaló,nyaklánc, karkötő, táska, és a divatos öv. Ezen kívül a frizura divat és a smink divat is nagy teret hódított magának. Például 2012-ben a rövid frizura lett a divat. Mit csinál ilyenkor egy divat mániákus? Hát természetesen szalad a fodrászához és levágatja a haját, amit már évek óta növeszt hiszen eddig ez volt a divat. A smink divat is állandóan változik, egyszer az élénk szín a divat, máskor pedig a természetes és a visszafogott színek.

Véleményem szerint igen is kövessük szemmel az éppen aktuális divatot, de ez semmi képpen ne menjen túlzásba. Hiszen nem biztos hogy a legújabb divat szerinti ruhák állnak jól nekünk, vagy a legújabb divat szerinti frizura és smink. Meg kell találni a saját stílusunkat és egyéniségünket, és ezt vegyíteni a divattal.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr384288615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása