dec
29

 Az utóbbi időben nagyon sokan érdeklődtek sminktetoválás árakról, így gondoltam, elérkezett az idő, hogy ennek is szenteljünk egy posztot. Elöljáróban leszögezném, hogy ezek az árak egyszeri kifizetéssel 3 évig megoldják a problémáinkat, míg az egyéb szépítőszerek összességében jóval nagyon költséget jelentenek. Egy szemöldöktetoválás átlagosan 2 óra alatt készül el, ezért 30-40 ezer forintot kell fizetnünk.

A szemhéjtetoválásnál több opció létezik (alsó szemhéj, felső vonal szempillasűrítés, a kettő együtt, vastag/vékony vonal stb.), a legegyszerűbb változat kb. 18 000 Ft, ha mindent szeretnénk 55 000 Ft. A szájsminkelés függően attól, hogy mit szeretnénk (szájfény-, rúzsozott hatás, kontúr stb. kb. 15 - 60 000 Ft. Ezekből a sminktetoválás árakból láthatjuk, hogy egy full-extrás, „mindentbele” tetoválás körülbelül, felső hangon 155 000 Ft. Összehasonlításképpen, ha havonta elmegyünk műkörmöshöz, otthagyunk átlagban 4500 Ft-ot, három év alatt 162000 Ft-ba kerül csak a műkörmünk. A sminktetoválás ára ennél majdnem 10000 Ft-tal olcsóbb, ha mindenből a legdrágábbat választjuk.  Ez körülbelül 11 órát vesz igényben összesen, míg a műkörmösnél eltöltött időt, jobb, ha ki sem számoljuk. Látható a sminktetoválás árából, hogy nagyon sok időt és pénzt spórolhatunk meg. Fontos megjegyezni, hogy különösen a szájsminkelésnél, nem szabad kompromisszumot kötni. A feladat nagyon kényes, nem érdemes olcsóbb megoldást választani; legprofibb gép, legprofibb kozmetikus. Ez legyen a mottó. Ez megdobja ugyan a sminktetoválás árát, de higgyék, el megéri. Külön előny a sminktetoválás mellett, hogy korrigálható, ha esetleg megunnánk, jóval kevesebb káros anyag kerül a szervezetbe. Ezeket végig kell gondolni, számolgatni mielőtt rászánja magát az ember, hiszen könnyen sokkolhatják a sminktetoválás árak, miközben ezzel jóval kevesebb kiadása lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr913505352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása