jan
20

 Szoláriumban barnulhat télen is az, akinek nincs lehetősége a melegebb égövbe elutazni. Szoláriummal hidaljuk át az a nagy rést, vagy szakadékot, ha úgy tetszik, amely a barnulás területén tátong a tél és a nyár között. Szoláriumok mindenhol találhatók tulajdonképpen, szolárium van szinte minden sarkon, nem is véletlenül. Ha jobban megfigyeljük, talán látható, hogy a szoláriumok lehetőleg minden sarki lakást elfoglalnak szolárium-jogon, és emellett persze mindenhol máshol is létesülnek sorra.

A szoláriumok látogatóinak ez nagy örömére van természetesen, de mi, a szoláriumot nem használók, szoláriumok nélkül is ugyanolyan boldogan élnénk, mint szoláriumokkal. Persze ez csak szem kérdése. Ha valakinek nem szúr szemet a szolárium léte, nem gondolom, hogy bármiféle szolárium-undor kialakulna benne. Mi, akik nem élnek a szoláriumok adta lehetőségekkel, legyünk tekintettel a szoláriumfüggő, vagy a szoláriumot egyszerűen csak szerető emberekre. Hányan vannak manapság, akik évszaktól függetlenül a szoláriumokat látogatják, mert szoláriumcsövek ide vagy oda, nem elégedettek a mély-barna bőrükkel. Lehet azt mondani, hogy a szolárium, mint eszköz egy addiktív dolog? Lehet azt állítani, hogy aki nem áll le vele, az teljesen rászokik, és szolárium-mérgezést kap? Káros a szolárium? Manapság már a nap is káros, nemcsak a szolárium, tehát el tudom képzelni, hogy miként hathat az emberek gyenge bőrére. Legyen a szolárium mindenki által szabadon megválasztható dolog. Akarok szoláriumba menni? Nem akarok szoláriumba menni? Döntsem el én.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr113601843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása