már
7

 A szédülés sokak problémája. Nem igazán mondhatjuk betegségnek, de járhat komoly veszélyekkel is. Belgyógyászati és fül-orr-gégészeti problémákkal szenvedő betegeknél is előfordulhat. A szédülés lehet forgó jellegű vagy bizonytalanságérzésű.  Ez lehet igen kellemetlen „beteg” is. 

Ha belgyógyászati és fül-orr-gégészeti problémákkal nem rendelkezel, a legjobb, ha elmész egy szédülésklinikára. Budapesten találhatsz is néhányat.  Itt biztosan megtudják mondani, hogy miért is szédülsz!


Szédülés elég kellemetlen érzés, mert nem tudhatod, mikor jön rád és, hogy milyen   következményekkel jár. Nézzük a fajtáit:
Először is nézzük a forgószédülést.  Ez alatt azt értjük, hogy amikor az történik, hogy te egy helyben állsz, de mégis úgy érzed, hogy a szoba fordult veled egyet.  Főbb okai a belső fül betegségei.
Másik fajta a bizonytalanságérzés. Fő panasz a járásbizonytalanság. Többnyire agyi oka lehet. Ennek is több oka lehet, mint például a stressz vagy a nyakcsigolyák meszesedése miatt keringési zavar.
Bármelyik féle szédülés fajtában szenvedsz, azt tanácsolom, menjél el a szédülésklinikára! Nehogy a későbbieknek komolyabb baj is legyen. Szédülésklinikákon több kezelési lehetőség is van, például a gyógyszeres, infúziós vagy a komolyabbaknál a műtéti kezelés. Legjobb szerintem, ha magánrendelésként mész el egy szédülésklinikára.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr174295869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása