okt
18

Sok nőt érintő gond, a narancsbőr (cellulit)!

 A legfőbb oka a vér- és a nyirokkeringés zavara, ami ödémához vezethet.A narancsbőr megszüntetésére és megelőésére már nagyon sok féle módszer létezik.A nők 95%-a küzd ezzel nem túl kellemes bőrhibával, főleg a strandszezonban kapunk a fejünkhöz, és keresünk utána milyen módszerrel lehet könnyen, olcsón és hatékonyan eltávoltítani.Aki felveszi a harcot ellene fontos, hogy türelmes és kitartó legyen, ez a folyamatos oda figyeléssel és "kezeléssel" lefaragható.

 Tippeim a narancsbőr megelőzésére:

Elsősorban ha tartós eredméyt szeretnék elérni, az életvitelünkön is változtatnunk kell, ezzel azt mondom hogy, fontos a napi ötszörös étkezés, korlátozni kell a cukor fogyasztásunkat, minnél több zöldség és gyümölcs félét iktassunk be az étrendünkbe, a zsíros ételek helyett.Emelett fontos a napi 2-3 liter, nem cukros folyadék, lehetőleg víz.A rendszeres test mozgás, ezt a hétből minden nap kell folytatnunk,ahogy időnk engedi.Hetente egyszer, mennyünk el szaunázni, ez magunknak is jól esik, egy hosszú,kimerítő hét után.

 De vannak drasztikusabb megoldások is,amihez kicsit jobban bele kell nyúlnunk a zsebünkbe:

 Hypoxitréning kúra,elsőre rémisztően hangzik de az eljárás viszonylag egyszerű, ami a legjobb benne hogy fájdalom mentes.Deréktól lefelé egy nagy vákuumban kell biciklizve égetned a zsírt, kb. 30- 35 percig.

Ár:10 alkalmas bérlet, 40.000 Ft.

 Izzasztókúra, ez tulajdonképpen egy 50-70 °C-os infraszaunás kezelést takar.25-30 percig tart, a magas hőmérséklet miatt, nagy mértékben égeti a salakanyagokat is, a bőr felszíne alatt 2-3 centiméterre, a folyamatos izzasztás miatt még fogyaszt is.

Ár:10 alkalmas bérlet, 40.000 Ft.

 Vérkeringést javít nadrág,többféle méretben és hosszban kapható,néhány hónapig kell használni, napi 3 órát.A nadrág felületén domború minták vannak, így mikor mozogunk benne, masszírozza a bőr felületét.Így folyamatosan emeli a vérkeringést, az anyagcsere is felgyorsul, és a salakanyagok gyorsabban távoznak.

Ár:mérettől függően 6000-10.000 Ft

 Testtekercselés,igazi lustaságoknak való módszer.A bőrödre külömbző hatóanyagú krémeket kennek fel, majd betekercselik az adott pontot fásliba.Egy kezelés kb.60-90 percig tart.

Ár: 10 alkalmas bérlet, 28.000 Ft.

 A szépségért, meg kell szenvednünk, de megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr64855707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása