okt
4

A műköröm sosem megy ki a divatból. Van, akik egyet értenek ezzel, mások cáfolják, de tény hogy sokan viselik. Ma már többféle technikával készítenek műkörmöket. Egy ilyen technikáról lesz ma szó, ami nem más, mint a zselés technika.

A köröm zselé használatához nem ajánlatos úgy hozzákezdeni, hogy nem értünk hozzá, inkább forduljunk képzett műköröm építőhöz, a kívánt eredménye végett.
A köröm zselét kétféleképp is alkalmazzák: mint a tippes, mind a pusztán zseléből épített körmökhöz.

A zselés köröm elkészítése egy elég időigényes folyamat (volt, hogy 3 órát ültem a körmösömnél), de az eredmény annál jobb. A szépségért ugye meg kell szenvedni.

A köröm előkészítése után (vágás, reszelés) helyezik fel az első köröm zselé réteget/tippes köröm esetén a tippet. Ilyenkor még összecsiszolják a saját körmöt és a tippet, csak ez után kerül fel az első köröm zselé réteg. Ezt követően pár percig UV lámpa alá tartjuk a kezünket (a zselé az UV fény hatására köt meg.)

Tippes köröm esetén alkalmaznak körömágy-hosszabbító zselét is (ennek a természetes hatás elérése végett fontos),

 

A műköröm építőknek sincs okuk panaszra, mert ma már rengeteg féle köröm zselé választhatnak. Már az egyes köröm típusokra is más-más fajta köröm zselét gyártanak, így a saját körmünkben is a lehető legkevesebb kár keletkezik (ha keletkezik egyáltalán).

Talán a legelterjedtebb technika a zselés technika. Nekem is ez vált be a legjobban. J
Ha jól van megcsinálva (nem túl vastag a zselé réteg, nem buborékos, vagy levegős), akkor egy szolid díszítéssel nagyon természetesnek is tud tűnni, és tényleg nincs vele szinte semmi gond.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr523278839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása