okt
11

A tetoválások történetében egy új, konszolidáltabb korszak érkezett el: a sminktetoválás korszaka. Elég vegyes a róla kialakult általános kép, ennek az az oka, hogy az utcán nagyon sok elfuserált arc jöhet velünk szembe, ami sokak bizalmát megingatja a sminktetoválás sikerességében. Az internetes fórumokon is tömegével léteznek a kapcsolódó topikok, amelyek többségét tekintve nem szakértők által íródtak, így torz képet alakíthatnak ki azokban, akik megelégszenek felületes információkkal is a sminktetoválásról. Az árak is okozhatnak sokkot a számítógép képernyője előtt tájékozódóban, hiszen, a fórumok általában elfelejtik közölni, hogy a sminktetoválás 3 évig tartós marad, és ha kiszámoljuk mennyit költünk szépítőszerekre és kiszámoljuk három évre, jóval magasabb ár fog kijönni .

Igaz ezt az összeget egyszerre kell befizetni, de hosszútávon megéri. Természetes mielőtt rászánjuk magunkat, hogy kozmetikushoz megyünk, nagyon fontos meggyőződni annak szakmai rátermettségéről, ha nem akarunk könnyen utcán járkáló elrettentő példává válni, horrorfilmbe illő sminktetoválásunkkal. A megfelelő forrásból történő informálódás, a jó kozmetikus választás, és a problémánk pontos körvonalazása – ez a 3 kulcs jóval kevesebb esetben okoznak elégedetlenséget. A sminktetoválás legnagyobb előnye, hogy nem kenődik el, 3 évig nem lesz vele biztosan gondunk, állandó szépséget biztosít. A jól sikerült munkák a természetesség hatását keltik, laikusoknak egyáltalán nem fog feltűnni, ugyanakkor sok-sok sminkeléssel töltött órát megspórolhatunk magunknak. Még egyszer hangsúlyozom: ahogy egy műtétet sem akárkivel végeztetünk, a sminktetoválásnál is nagyon fontos a kozmetikus kiválasztása. Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, nem érhet csalódás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr503295299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása