jan
21

 A téli és őszi hideg hónapokban általában alig várjuk, hogy kisüssön a nap, levehessük a téli több réteg ruhát és fürdőruhába, a medence mellett, vagy a kertbe süttethessük a hasunkat. A szép, barna bőrszínt azonban ma már nem csak a napozással érhetjük el. A mindenki által jól ismert szolárium mellett azonban ott vannak a különböző barnító krémek, amelyek gyönyörű barnaságot kölcsönözhetnek bőrünknek a téli időszakban is, vagy akkor, ha éppen nincs időnk napozni.

Mivel versenytáncos vagyok, a táncversenyeken minden alkalommal szükség van a rikító barna testszínre. Íme néhány barnító krém az én listám elejéről:

Elsőként az Ambre Solaire No Trace Bronzeur Spray lenne az, amit ajánlanék. Ennek előnye az, hogy szórófejes, így biztosítja a szép elterülést a bőrön. A hatásra nagyjából három órát kell várnunk. Az ára nagyjából 3500 Ft környékén van mostanában.

A következő krém, amit én használok a Rimmel Sun Shimmer Instant Tan. Ez leginkább az alkalmi és gyors barnításra alkalmas, hiszen ez a barnító krém alapból színezett, ami annyit jelent, hogy a felkenés után egyből erős, barna színed lesz. Meleg víz és tusfürdő hatására azonnal eltűntethető.

Megemlítenék még egy harmadik barnító krémet is. Ez nem más, mint a Sundance Intenzív Önbarnító Spray. Szintén szórófejes barnítóról van szó és az Ambre Solaire sprayhez tudom hasonlítani, viszont pozitívumként említeném meg mellette, hogy lényegesen olcsóbban hozzá lehet jutni.

Nem szeretnék elsiklani a különböző márkás testápoló krémek felett sem, amit önbarnítót tartalmaznak. Ilyen például a Dove és a Johnsons által piacra dobott barnító krémek, amik a testápoló hatás mellett enyhe barnaságot kölcsönöznek a bőrnek, elérhető áron. Ezek a hátránya véleményem szerint, hogy kellemetlen az illatuk.

Tehát ha valaki barnulásra adja a fejét, nyugodtan szerezze be az említett barnító krémek egyikét. Használat közben azonban mindenki figyeljen arra, hogy egyenletesen kenje fel a testére a barnító krémet, hogy ne maradjon foltos! És a kézmosás se maradjon el, mert a kezünk is könnyen bebarnulhat, ami már kevésbé vonzó.

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr373629641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása