aug
30

 Az elhízás és a fogyás lehet a narancsbőr kialakulásának fő oka és indítéka. Szóval úgy gondoltam szólok pár szót az elhízásról és a táplálkozásról. Valamint ajánlanék néhány olyan fogyasztószert, amelyek segíthetnek a zsírleszívásában, vagy ha úgy tetszik eltüntetésében.

Nyilván a fogyókúra első fázisa az, hogy a bevitt táplálék mennyiségét drasztikusan vagy nem drasztikusan, de csökkenteni igyekszünk.  Ha ez nem válik be akkor lehet menni még kocogni futni spinningelni gyúrni vagy akármi. Legtöbb embernél ez a kettő dolog már elég szokott lenni, de a lustaság nagy úr. A fogyókúra legnagyobb ellenfele a lustaság.

Ilyenkor szoktak az emberek kutakodni a neten és fogyasztószerek után nézni, amelyek egyszerűen tabletták segítségével megszabadítanak a nem kívánt kilóktól és a kínos túlsúlytól.
 

Ilyen fogyasztószerek például: Reform, Fat Killer,Yerba Diet, No Apetit, Szűztea Kapszula.
Te melyik fogyasztószert használod és hogyan próbálsz megszabadulni a túlsúlyodtól?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr933191585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása