jan
23

 na, ez a pedikűr dolog meg a másik. Kinek lenne kedve odatenni a lábát egy másik ember kezébe, hogy az azt suvickolja, pedikűrözze, meg a körmömet farigcsálja. Na, biztosan megvannak a megfelelő emberek erre, de azért ez nekem kicsit sok. Nem értek ugyan a dologhoz, de a pedikűr is, mint annyi minden más valószínűleg egyre inkább fejlődik. Nem a pedikűr eljárásokra gondolok, hanem a pedikűr eszközeire. Nekem ugyan mindegy, mert a pedikűr nem az én műfajom, de vannak azok az úgynevezett lábfetisiszták.

Na, azoknak egy pedikűr szalon (azt sem tudom létezik-e olyan, hogy pedikűr szalon) valóságos aranybánya lehet. Pedikűröznek minden sarokban, meg minden szobában, árad a pedikűr élmény mindenkiből. Persze ha jobban meggondolom, értem az én ezt a dolgot, mert egy modellnek legyen szép a lábkörme, ergo, pedikűr kell neki. De egy átlagos embernek mi köze van a pedikűrhöz, azt végképp nem tudom. Pedikűrszalonok vannak a környékünkön is szép számmal, persze lehet ott mást is csinálni. Pedikűrre lenne szüksége mindenkinek, ha azt vesszük alapul, hogy milyen szép eredményt érnek el egy ilyen pedikűrös szalonban, és ahhoz képest milyen rossz az emberek lábának állapota. Pedikűrre tehát szükség van, ezt nem vitathatja senki, de szükség van a pedkűrt elvégezni képes, és a pedikűr elviselni képes emberekre is. Bármelyik hiánya miatt a pedikűr üres kifejezés lenne, nem kapcsolódna hozzá valós pedikűrös tevékenység, sem pedikűrös eszközkészletekre nem lenne szükség, semmi pedikűrrel kapcsolatos szolgáltatás nem élne meg. Egyszer, majd nagyon sokára valószínűleg magam is alávetem egy pedikűrösnek, de az még nem most lesz. Talán, majd ha a pedikűrt nem emberek, hanem gépek végzik. Erről jut eszembe. Már bizonyára létezik ilyen is. Pedikűröző gép. Ének kell utánanéznem.


A bejegyzés trackback címe:

https://narancsborkezelese.blog.hu/api/trackback/id/tr553742196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása